Пятница, 17.05.2024
Рубежное .com
Социальный ресурс города
     Шрифт - Шрифт + [ Новые сообщения · Поиск · Правила форума · Участники · RSS · Новое на форуме ]    

Форум Рубежного » Наш город Рубежное » Новости города » Безопасность дорожного движения в Рубежном-(общ.оценка) (Материалы по деят.(бездеятельности) ГАИ и органом мес.самоуп)
Безопасность дорожного движения в Рубежном-(общ.оценка)
МАСТЕРМАГ Дата: Суббота, 29.09.2012, 11:49 | Сообщение # 91
Наблюдатель
Сообщений: 1223

В идеале , конечно , было бы если прямо на карте города , были метки , на которую нажав открывались фотографии как в программе "гугл планета". Есть фотки ул.Вулиса и Красноармейская.

 
wiseman Дата: Суббота, 29.09.2012, 19:44 | Сообщение # 92
Наблюдатель
Сообщений: 139

Как я розумію необхідно фіксування дор.знаків які встановлені з порушенням ДСТУ 4100-2002, ПДР з поясненнями в чому невідповідність-? А так кому потрібен цей незрозумілий натюрморт-?
 
Chuvirlol:) Дата: Суббота, 29.09.2012, 19:53 | Сообщение # 93
Наблюдатель
Сообщений: 4208

может речь идёт о высоте установки знака

 
Sender Дата: Суббота, 29.09.2012, 20:09 | Сообщение # 94
Опытный
Сообщений: 1096

Там под каждым фото есть форма для комментариев. Что мешает написать о недостатках и нарушениях конкретного знака.


Красота, спасет мир,а пофигизм......... нервы!!!
Статья 34 Конституции все еще действует...


Сообщение отредактировал Sender - Суббота, 29.09.2012, 20:13
 
Sender Дата: Суббота, 29.09.2012, 20:12 | Сообщение # 95
Опытный
Сообщений: 1096

Quote (МАСТЕРМАГ)
В идеале , конечно , было бы если прямо на карте города , были метки , на которую нажав открывались фотографии как в программе "гугл планета".

вообще-то такие api есть и с ними давно работают, просто некому заняться....



Красота, спасет мир,а пофигизм......... нервы!!!
Статья 34 Конституции все еще действует...
 
МАСТЕРМАГ Дата: Среда, 03.10.2012, 15:26 | Сообщение # 96
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Quote
натюрморт-?

Натюрмотр" будет когда "объявиться схема".Как я понял - подобие её всё же есть.
Под фото надо ставить дату.
То где он установлен с нарушением или с нарушением его нет и так видно.Например Кпасноармейская и Студенческая - конкретно аварийный перекрёсток , я восклицательный поставил красный там , тот кто выезжает с Красноармейской пользуется правилом правой руки там нет уступи дорогу (хотя был и я точно помню) кто едет по студенческой - кажется , что у него главная. Бац - и сын головы на небесах....За него беспокоимсууу.

Добавлено (03.10.2012, 15:26)
---------------------------------------------
Заметили , что горисполком ,через ДЭП, начал срочно устанавливать дорожные знаки по городу.Но это лишь должно подстегнуть нас на фото-фиксацию улиц со знаками где их либо нет либо они стоят там не в соответствии с картой схемой. Начались гонки..... есть тому причины!




Сообщение отредактировал МАСТЕРМАГ - Среда, 03.10.2012, 15:27
 
Sender Дата: Среда, 03.10.2012, 16:45 | Сообщение # 97
Опытный
Сообщений: 1096

пускай ставят. лишь бы в тему.


Красота, спасет мир,а пофигизм......... нервы!!!
Статья 34 Конституции все еще действует...
 
МАСТЕРМАГ Дата: Понедельник, 05.11.2012, 23:46 | Сообщение # 98
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Это они думают , что на хозяинов мопедов они составили протокол.НЕТ! Это они на себя составили протоколы!


Добавлено (08.10.2012, 17:22)
---------------------------------------------
ГАЙцы Львова фальсифицируют наркотические опьянения. Поставили на конвеер . Как бы не в тему по нашему городу но весьма поучительно как нужно общаться с Преступниками в форме представителями государственной исполнительной...

Вторая часть :

Встреча с начальником ГАИ по этому вопросу My WebPage
Вторая часть
My WebPage
Дай бог , ничего не помешае- скоро нашего начальника ГАИ увидим в ЮТУБЕ.

Добавлено (17.10.2012, 08:58)
---------------------------------------------
Штраф-площадка и ГАИ -отмазка.
В начале этого года автомобильное сообщество облетела новость — правительство упростило процедуру задержания автомобилей должников. С 13 февраля вступило в силу постановление Кабинета министров об изменении «Порядка временного задержания и хранения транспортных средств на специальных площадках и стоянках». Сотрудников ГАИ обязали задерживать и доставлять на штрафплощадки транспортные средства, объявленные в розыск Государственной исполнительной службой (ГИС). А в розыск, как уверяли должностные лица, автомобиль может попасть из-за любого просроченного штрафа.

Добавлено (05.11.2012, 23:46)
---------------------------------------------
Съёмка сделана 03.11.2012 года , когда уже были поставлены в известность о незаконности установленного знака . Кстати судья рубежанского суда Одношевна В.В., покрывает инспекторов ГАИ и начальника принимая противозаконные решения без будь каких доказательств , выносит решения в пользу преступной мафии в погонах. Она думает , что на неё нет управы , думает , что её мама - главный судья г.Северодонецка , сможет её защитить .Глупышка не понимает , что у некоторых так же есть родственники но повыше .




Сообщение отредактировал МАСТЕРМАГ - Понедельник, 05.11.2012, 23:49
 
Бабай Дата: Вторник, 06.11.2012, 00:43 | Сообщение # 99
МАСТЕРМАГ,


Сообщение отредактировал ОХОтНИК - Вторник, 06.11.2012, 00:44
 
МАСТЕРМАГ Дата: Среда, 07.11.2012, 16:31 | Сообщение # 100
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Ай молодца biggrin .Пригодится.Научись приближение делать при монтаже.

Добавлено (06.11.2012, 10:03)
---------------------------------------------
Во блин разводят...
http://roadcontrol.org.ua/node/1615

Добавлено (07.11.2012, 16:23)
---------------------------------------------
Если проигрываете суд в первой инстанции с ГАИдинами то есть законное право обращаться в аппеляцию...
Обычно хитрожопые судьи ради поддержания мафиозной структуры управления на местах пользуются КАС Украины в части того где запрещено обжаловать подобные решения , но он противоречит Конституции и много ещё чему .Аппеляция лихо принимает ии рассматривает подобные аппеляции.Просто их на порядок меньше приходит , так как юристы у нас ЛОХИ (все буквы большие)
ОБРАЗЕЦ.
Голові _______________ районного суду ______________ області

Позивач:
_____________________

Відповідач:
_____________________

КЛОПОТАННЯ

про відновлення прав громадян на оскарження судових рішень.

Згідно статті 49 КАСУ та ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право заявляти клопотання.

" "_________ 2011 року стосовно мене складено протокол № ___ про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.__ ст.___ КУпАП та винесена постанова серії ___ № ______ про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі _____ грн. Постанова була оскаржена мною в _______________ суді ___________________ області.

" " ________ 2011 року _________ районний суд ________ області розглянувши справу за адміністративним позовом _______________ до ІОДР ВДАІ ________________ __________________________________________________ ____________ про скасування постанови серії ___ № ____ від " " 2011 року по справі про адміністративне правопорушення
П О С Т А Н О В И В :

В задоволенні адміністративного позову _______________ до ІОДР ВДАІ __________________________________________________ ______________ про скасування постанови серії _____ № _____ від " " _____ 2011 року по справі про адміністративне правопорушення – відмовити.
Постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.

Згідно із Законом N 2453-VI від 07.07.2010, КАСУ доповнено статтєю такого змісту:

Стаття 171-2. Особливості провадження у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення
до адміністративної відповідальності

2. Рішення місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності є остаточним і оскарженню не підлягає.

Таким чином рішення загального суду є остаточним і оскарженню не підлягає.

Відтепер це вимога закону. Але ця вимога не відповідає Конституції України тому, що звужує права громадян на оскарження судових рішень. У старій редакції даного закону громадянину були надані права на оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень як у загальному суді, так і у апеляційній та касаційних судах з метою поновлення своїх прав.
Відповідно до ст.8 Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Відповідно ч.2 ст.22 Конституції України при прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Згідно ст. 64 Конституції України права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Але ні тих ні інших обставин на даний час не існує.
Тому конституційних підстав для звуження обьему прав громадян на оскарження судових рішень на апеляційній та касаційні стадії – не існує.

Згідно ст. 55 Конституції України кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

У разі невизначеності в питанні про те, чи відповідає Конституції України застосований закон або закон, який підлягає застосуванню в конкретній справі, суд за клопотанням учасників процесу або за власною ініціативою зупиняє розгляд справи і звертається з мотивованою ухвалою (постановою) до Верховного Суду України, який відповідно до ст.150 Конституції може порушувати перед Конституційним Судом України питання про відповідність Конституції законів та інших нормативно-правових актів. Таке рішення може прийняти суд першої, касаційної чи наглядної інстанції в будь-якій стадії розгляду справи.

На підставі Конституції України, заявляю клопотання про припинення дії постанови від " " ______ 2011 року _____________ районного суду по справі ____________, до вирішення питання та винесення ухвали до ВСУ про порушення перед КСУ питання про відповідність статті 171-2 КАСУ Конституції України в частині звуження змісту та обсягу існуючих прав громадян, щодо оскарження рішень місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності.

«_______»_________________2011 р.


Вот ,как доказательство , одно из принятых на аппеляционное рассмотрение дел

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: № 2а-1521/10 Головуючий у 1-й інстанції: Ступак О.В.

Суддя-доповідач: Федорова Г. Г.

ПОСТАНОВА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"25" січня 2011 р. м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючого судді:

суддів:
Федорової Г.Г.,

Беспалова О.О., Петрика І.Й.

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: № 2-в-1360/10 Головуючий у 1-й інстанції: Майбоженко А.М.

Суддя-доповідач: Губська О.А.

ПОСТАНОВА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"06" січня 2011 р. м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

головуючого судді Губської О.А.

суддів Беспалова О.О., Грибан І.О.

розглянувши у порядку письмового провадження апеляційну скаргу ОСОБА_1 на постанову Оболонського районного суду м. Києва від 18 листопада 2010 року у справі за позовом ОСОБА_1 до інспектора ДПС ВДАІ Оболонського району м. Києва Марченка Ігоря Анатолійовича про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, -Колегія суддів вважає за можливе розглянути справу у порядку письмового провадження, відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 197 КАС України.

Добавлено (07.11.2012, 16:31)
---------------------------------------------
Голові ___________________ суду
_________________________ області
Позивач:
Відповідач:

После получения ухвалы о открытии производства, после предварительного заседания,
на стадии судебного рассмотрения дела по сути (в суде первой инстанции ), заявляем -


КЛОПОТАННЯ

Про внесення подання до ВСУ про порушення перед КСУ питання про відповідність статті 171-2 КАСУ Конституції України в частині звуження змісту та обсягу існуючих прав громадян, щодо оскарження рішень місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності, та призупинення дії адміністративної постанови до вирішення питання по суті.
Згідно статті 49 КАСУ та ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право заявляти клопотання.
Згідно ст. 133 КАСУ Клопотання осіб, які беруть участь у справі, вирішуються судом негайно після того, як буде заслухана думка інших присутніх у судовому засіданні осіб, які беруть участь у справі, про що постановляється ухвала. Ухвала суду про відмову в задоволенні клопотання не перешкоджає повторному його заявленню протягом судового розгляду справи.

____ ______ 2011 року стосовно мене ІДПС ВДАІ ____________ Лозовим , був складений протокол серії___ №__________ про вчинення адміністративного правопорушення,відповідальність за яке передбачена ч.2 ст.122 КУпАП , та винесена постанова серії ______ № ________ про накладення у відношенні мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі _________ грн.

На підставі ст..55 Конститукії України, дії інспектора ДАІ Лозового , були мною оскаржені , як протиправні.
Обгрунтування протиправності дій інспектора ДАІ Лозового викладено мною у позовній заяві зареєстрованій у ____________________ суді за № _____________ від _____________2011р.
Позов прийнятий до провадження _______________________ .

Законом N 2453-VI від 07.07.2010, КАСУ доповнено статтєю такого змісту:
Стаття 171-2. Особливості провадження у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів
владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності
2. Рішення місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності є остаточним і оскарженню не підлягає.
Але, у старій редакції даного закону громадянину були гарантовані права на оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень як у загальному суді, так і у апеляційній та касаційних судах з метою поновлення своїх прав.
Відповідно ч.2 ст.22 Конституції України при прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
Згідно ст. 64 Конституції України права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Але ні тих ні інших обставин на даний час не існує.
Тому конституційних підстав для звуження обьему прав громадян на оскарження судових рішень на апеляційній та касаційні стадії – не існує.
На даний час відсутня судова практика даного нововведення , тому рішення загальних судів формально ґрунтуються на відповідності текстовці даного нововведення , а не на відповідності Конституціїї України.
Згідно ст. 55 Конституції України кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.
Тому виникає факт невизначеності відповідності Конституції України даного нововведення.
Окрім того,
згідно з Ст. 7 КАСУ Принципом адміністративного судочинства при здійсненні правосуддя в адміністративних судах
є: 1) верховенство права;
Згідно з Ст. 9КАСУ
1. 1) суд вирішує справи відповідно до Конституції та законів України.

Згідно з ПЛЕНУМУМ ВЕРХОВНОГО СУДУ УКРАЇНИ
( П О С Т А Н О В А N 9 від 01.11.96)
«Про застосування Конституції України при здійсненні правосуддя»
Згідно ПЛЕНУМУ ВЕРХОВНОГО СУДУ УКРАЇНИ
( П О С Т А Н О В А N 9 від 01.11.96)
«Про застосування Конституції України при здійсненні правосуддя»
П.1 Виходячи з принципу верховенства права та гарантування Конституцією судового захисту конституційних прав і свобод, судова діяльність має бути спрямована на захист цих прав і свобод від будь-яких посягань шляхом забезпечення своєчасного та якісного розгляду конкретних справ.
П. 2. Оскільки Конституція України, як зазначено в її ст.8, має найвищу юридичну силу, а її норми є нормами прямої дії, суди при розгляді конкретних справ мають оцінювати зміст будь-якого закону чи іншого нормативно-правового акта з точки зору його відповідності Конституції і в усіх необхідних випадках застосовувати Конституцію як акт прямої дії. Судові рішення мають грунтуватись на Конституції, а також на чинному законодавстві, яке не суперечить їй.
У разі невизначеності в питанні про те, чи відповідає Конституції України застосований закон або закон, який підлягає застосуванню в конкретній справі, суд за клопотанням учасників процесу або за власною ініціативою зупиняє розгляд справи і звертається з мотивованою ухвалою (постановою) до Верховного Суду України, який відповідно до ст.150 Конституції може порушувати
перед Конституційним Судом України питання про відповідність Конституції законів та інших нормативно-правових актів.
Таке рішення може прийняти суд першої, касаційної чи наглядної інстанції в будь-якій стадії розгляду справи.
Виходячи зі змісту Конституції України, Постанови ПВС України N 9 від 01.11.96 «Про застосування Конституції України при здійсненні правосуддя» , з вище наведеного , з того що судове рішення ухвалюється іменем України, та не може ґрунтуватися на законі не відповідаючому Конституції України у частині звуження прав громадян на апеляційне оскарження судових рішень місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності, на підставі Конституції України, Постанови ПВС України N 9 від 01.11.96 «Про застосування Конституції України при здійсненні правосуддя», статті 49, ст. 133, 159 КАСУ та ст.268 КУпАП, з урахуванням ст.. 2. , ст..55 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»
заявляю клопотання
про внесення подання до ВСУ про порушення перед КСУ питання про відповідність статті 171-2 КАСУ Конституції України в частині звуження змісту та обсягу існуючих прав громадян, щодо оскарження рішень місцевого загального суду як адміністративного суду у справах з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності, та призупинення дії адміністративної постанови до вирішення питання по суті.

«_______»_________________2011 р. ______

Как контрольный в мозг..
ПОСТАНОВИВ:

Апеляційну скаргу ОСОБА_4 на постанову Деснянського районного суду м. Києва від 02 вересня 2010 року – задовольнити.

Постанову Деснянського районного суду м. Києва від 02 вересня 2010 року – скасувати.

Прийняти нову постанову, якою позовні ОСОБА_4 до інспектора ДПС ВДАІ Бобровицького району УДАІ ГУ МВС України в Чернігівській області старшого прапорщика міліції Плескача Юрія Олексійовича про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення – задовольнити.

Постанову інспектора ДПС ВДАІ Бобровицького району УДАІ ГУ МВС України в Чернігівській області старшого прапорщика міліції Плескача Юрія Олексійовича серії СВ № 073745 від 24 травня 2009 року по справі про адміністративне правопорушення –скасувати.

Провадження у справі про адміністративне правопорушення закрити за відсутності у діях ОСОБА_4 складу правопорушення.

Постанова набирає законної сили з моменту ухвалення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів з моменту прийняття, шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Головуючий суддя:

Суддя:

Суддя:

Г.Г. Федорова

О.О. Беспалов

І.Й. Петрик

Судья первой инстанции, который пишет внизу "оскаржєнню не підлягає" нарывается конкретно на заявление о преступлении.
Судьи будьте осторожны не ведитесь на мантры Ольги Романовны.Вы уже все сидите на крючке , ведь все из вас выносили подобного рода решения... Если Вы преступники , то это не значит , что завтра Вам не придётся сесть или откупаться тысячами бакинских!




Сообщение отредактировал МАСТЕРМАГ - Среда, 07.11.2012, 16:44
 
pravpro Дата: Среда, 07.11.2012, 18:07 | Сообщение # 101
Участник
Сообщений: 240

Логично(!) Но цель ПРыганалов реформой судебной и изменениями в процес.законы лишить прав народа на защиту от штрафов по любому поводу и их коррупции на этом.
Они вчера на ВР вроде бы, в завуалированном виде, уже запретили выдавать Юлину(Витину) - тысячу по вкладам советским - ощадбанкам( в связи отсутствием средств и окончанием выборов)
 
Бабай Дата: Четверг, 08.11.2012, 23:39 | Сообщение # 102


Вот так надо с ними разговаривать...я поражаюсь Виталино с Дорожного контроля
 
МАСТЕРМАГ Дата: Пятница, 09.11.2012, 00:47 | Сообщение # 103
Наблюдатель
Сообщений: 1223

С этими чмошниками только так надо базарить! Взяточники галимые.
Сегодня возле КТК опять взятки брали.Дибилов уже пишут как они за бабло договариваются . Олейник готовся к клизме!


 
Chuvirlol:) Дата: Воскресенье, 11.11.2012, 12:27 | Сообщение # 104
Наблюдатель
Сообщений: 4208

вчера на пешеходном переходе возле абсолюта водитель-обезьяна с гранатой по словам очевидцев на деу матиз серебристого цвета по счастливой случайности чуть не сбил(а) маленького ребёнка. автомобиль буквально в полметре проехал от ребёнка не снижая скорости. Но. неповезло собаке которая перебегая дорогу по переходу попалась под колесо этого автомобиля. эта ее сбила и даже не остановилась. если кому то что либо известно об этом водителе сообщите подробности. нужны свидетели для написания жалобы в гаи.



Сообщение отредактировал Chuvirlol: - Воскресенье, 11.11.2012, 12:29
 
Бабай Дата: Воскресенье, 11.11.2012, 13:09 | Сообщение # 105
Quote (Chuvirlol:)
эта ее сбила

так что за рулем была женщина?
 
Chuvirlol:) Дата: Воскресенье, 11.11.2012, 14:41 | Сообщение # 106
Наблюдатель
Сообщений: 4208

Quote (ОХОтНИК)
так что за рулем была женщина?
предположительно


 
Denwer Дата: Воскресенье, 11.11.2012, 16:29 | Сообщение # 107
Участник
Сообщений: 171

Мда... эти лётчики-камикадзе на дорогах города уже заип@ли. И самое печальное, что управы на них нет...

обожаю наши форумы. картинка на которой снимки минета на рентгене, в коментах срач стоматологов о правильности установке штифтов в передних верхних зубах.
 
Бабай Дата: Понедельник, 12.11.2012, 11:44 | Сообщение # 108
Думаю таких матизов у нас в городе не так уж много
 
МАСТЕРМАГ Дата: Понедельник, 12.11.2012, 12:27 | Сообщение # 109
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Знакомый беседовал с нач.ГАИ области Фирсовым О.А. , когда тот недавно по жалобе посещал наш город,и задавал ему вопрос о ночных гонках рокеров на байках,спрашивал почему на них нет управы? Тот просто отмазался отсутствием радаров в местном отделении ГАИ (прошедших метрологию), нет средств видео-фиксации (узаконенных) , плюс гоняться за ними нельзя. Ребятки у нас не работает Конституция ,у нас нет Власти как таковой!У нас полностью отсутствует верховенство права! Пока не поймёте этого , до тех пор и будит вокруг нас законодательная помойка. Да и те , кто понимает всё равно голосовал на выборах за своих "земляков".Как достучаться до сознания людей (я например)и не знаю.



Сообщение отредактировал МАСТЕРМАГ - Понедельник, 12.11.2012, 12:31
 
Chuvirlol:) Дата: Понедельник, 12.11.2012, 13:42 | Сообщение # 110
Наблюдатель
Сообщений: 4208

Quote (ОХОтНИК)
Думаю таких матизов у нас в городе не так уж много
так например один стоит на стоянке у геши головненко что возле чулочной фабрики. незнаю правда кто там водитель.


 
Бабай Дата: Вторник, 13.11.2012, 00:41 | Сообщение # 111
Сегодня гулял с ребенком в районе КБК,чуствовал что не зря иду туда....видео выложу позже...хотя там просто наблюдение со стороны...но все же, дежурил один инспектор, напарника не было вообще...

Добавлено (12.11.2012, 23:41)
---------------------------------------------

Quote (Chuvirlol:)
предположительно


опять же ...гуляя сегодня с ребенком заметил данную машину...видео всего 4 - 5 секунд (выложу утром), но стекла не тоникованые но за рулем деваха была


Сообщение отредактировал ОХОтНИК - Вторник, 13.11.2012, 00:38
 
МАСТЕРМАГ Дата: Вторник, 13.11.2012, 00:58 | Сообщение # 112
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Сразу предупреждаю , что незаконный пост(без дислокации) возле КТК крышует сама Цецора О.Р. .Доказательства косвенные...Они спрыгивают на 171-2 статью КАС Украины противоречащую Конституции Украины.Обращения депутатов местного самоуправления в комитет ВР не имеют результатов.Местной мафии отдали на откуп обвинения водителей на местном уровне дабы косить бабло , в замен на поддержку режима при тех же выборах- например.У нас в городе самая настоящая МАФИЯ...Но это не значит , что мы должны бояться этих мразей , главное не закрывать глаза на их противозаконные действия и решать проблему сообща.

 
Бабай Дата: Вторник, 13.11.2012, 14:59 | Сообщение # 113


ОТКРОВЕНИЕ НА ТЕМУ ГАИ.....


Сообщение отредактировал ОХОтНИК - Вторник, 13.11.2012, 14:59
 
Chuvirlol:) Дата: Вторник, 13.11.2012, 15:51 | Сообщение # 114
Наблюдатель
Сообщений: 4208

...и пошел давать взятку

 
pravpro Дата: Вторник, 13.11.2012, 17:46 | Сообщение # 115
Участник
Сообщений: 240

Учитывая тему данной ветки, размещаю один запрос:
"Розпорядником інформації є міський відділ МВС України у м. Рубіжне
(найменування розпорядника інформації)
Запитувач : "ГО "Правовий простир"
ЗАПИТ НА ОТРИМАННЯ ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
Зважаючи: що протягом останніх 2-3 років мешканці м. Рубіжне інші громадяни України, як учасники дорожнього руху, згідно ЗУ «Про дорожній рух» - не мають задовільнених умов вирішення своїх питань у державній установі: Рубіжанському відділені ДАІ по вул.. Визволителів 22., підпорядкованій МВ УМВСУ м. Рубіжне.
Діюча практика співробітників ВДАІ наступна: Вхідні двері в постійному режимі – «ЗАКРИТІ». Є дві кнопки з незрозумілими надписами «про штаф» і ще шось «несуразне».
Влітку, коли спека під 40 *С, збиралося 10-30 клієнтів біля входу і чекали часами, чекали хто інформації про техогляд, хто з інших питань. Теж саме взимку на морозі або під дощем, снігом, бо цей режим не змінний на протязі декілька років круглодобово. Чого вони бояться-? Від кого ховаються-?
Особисто я був тричі свідком такого «хамського» відношення до платників податків мешканців міста, на кошти яких утримуються державні службовці в т.ч. інспекція ВДАІ.
Я тричі звертався до керівників ВДАІ про припинення порочної практики роботи з клієнтами учасниками дорожнього руху і про надання нормальних умов очікування людей під дахом, - в приміщенні: де є умови написати заяву, скаргу чи інше, де є стіл і стільці, де є зразки оформлення тих чи інших документів для відвідувачів цієї державної установи Відділення ДАІ Рубіжанського міськвідділу міліції. Але марно!!!
Останнє моє звернення до начальника ВДАІ Олійника було -05.11.12р. в присутності 3-х посадових осіб Луганського Управління МВС України, але також – марно.
Прошу відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надати:
1). Інформацію на підставі якої статті Конституції України, на підставі якого закону чи положення, наказу Міністра МВД чи іншого законодавчого акту проводяться тортури над відвідувачами державної установи – відділення ДАІ Рубіжанського міськвідділу міліції.
На підставі якого закону чи інструкції відсутні умови для відвідувачів – приміщення, стільці, стіл, зразки напису заяв, звернень і т. і. у ВДАІ МВ УМВС України м. Рубіжне."


Интересно какой будет ответ-? Кстати подобный запрос направлен и на имя городского головы. Поживем и через недельку увидим умные ответы нач.милиции и И.О. гор.головы.
 
Chuvirlol:) Дата: Вторник, 13.11.2012, 18:54 | Сообщение # 116
Наблюдатель
Сообщений: 4208

Quote (ОХОтНИК)
но стекла не тоникованые но за рулем деваха была
значит подозреваемая. номер сообщи если получится




Сообщение отредактировал Chuvirlol: - Вторник, 13.11.2012, 18:54
 
Бабай Дата: Вторник, 13.11.2012, 19:10 | Сообщение # 117
Quote (Chuvirlol:)
значит подозреваемая. номер сообщи если получится



нет номера не видно...жаль....
 
Fantomas Дата: Вторник, 13.11.2012, 20:17 | Сообщение # 118
Постоялец
Сообщений: 157

А зачем встраивание видео запретил?
 
BarbaRaHollz Дата: Среда, 14.11.2012, 12:47 | Сообщение # 119
Постоялец
Сообщений: 249

Quote (МАСТЕРМАГ)
Ребятки у нас не работает Конституция ,у нас нет Власти как таковой!У нас полностью отсутствует верховенство права! Пока не поймёте этого , до тех пор и будит вокруг нас законодательная помойка. Да и те , кто понимает всё равно голосовал на выборах за своих "земляков".Как достучаться до сознания людей (я например)и не знаю.

Ну это все давно знают.
И что?
Самосуд устраивать тем, кто не соблюдает конституцию?
( что иногда правильно, но "не законно")
 
МАСТЕРМАГ Дата: Среда, 14.11.2012, 13:26 | Сообщение # 120
Наблюдатель
Сообщений: 1223

Нужно в первую очередь формировать правильное понимание в головах людей того , что органы государственной власти и органов местного самоуправления есть незаконны и представляют лиц совершивших государственный переворот исходя из тех же законов , которые они сами прописали.Есть законы"не проницаемы" для их лжи и обмана. Рабы интересуются не теми вещами , которые нужно знать , у них нет соответствующих знаний , у них есть только одно-СТРАХ перед преступниками при органах власти.

 
Форум Рубежного » Наш город Рубежное » Новости города » Безопасность дорожного движения в Рубежном-(общ.оценка) (Материалы по деят.(бездеятельности) ГАИ и органом мес.самоуп)
Поиск:
Статистика Форума
Последние темы Читаемые темы Лучшие пользователи Новые пользователи

Скрипты и хаки для Opera

(12)

Компания Apple презентовала две новые модели iPhone

(2)

Новая жжизнь без трусов

(4)

Страшная правда о майдане

(2)

В Украине изменились правила междугородного набора

(3)

Тут не рады людям ?

(2)

Как завязывать галстуки

(2)

Разбил порша в Северодонецке

(6)

Русский феминизм - бессмысленный и беспощадный

(12)

Брестская крепость

(1)

Мэр Козюберда К.Г. - и его команда. Слова и дела...

(1355)

Новый мэр

(1068)

Болтовня о Рубежном.

(1026)

Почем нынче вода у Рубежанского ВОДОКАНАЛА...

(1021)

ЗЕМЛЯ ГРОМАДЫ или ЧАПОВОЙ - вот в чём вопрос !

(951)

Проблема отопления квартир рубежан.

(793)

Рубежанский сервер обновлений антивирусных баз NOD32

(773)

Магазины города Рубежное

(718)

Юридический ликбез для водителей

(648)

Мэр .......... и его команда

(616)

  • Art
  • RQ
  • Chuvirlol:)
  • Zolotaya
  • Kiss19
  • Fill
  • Kanaplist
  • МАСТЕРМАГ
  • Sender
  • sergg
  • antares
  • FsnatR
  • Axel
  • Серёня
  • гость2011
  • Jiolavera24
  • Vestaya
  • vadim29
  • Васильевич8
  • kukusya
  • Vanopilot22
  • jinebi9590
  • treffy
  • cksosever
  • Alex_Prat
  • dragonga
  • juretzpolejko
  • vera0000
  • token
  • MarkMenson

  • Copyright rubezhnoe.com © 2008-2024


    Рейтинг сайтов Луганска и Луганской области